Gasell GP Vanhojen Päivien -tanssien vuokrausehdot sekä vuokrauksen erityisehdot

1. Vuokralainen on velvollinen huolehtimaan vuokra-ajan vuokraamistaan tavaroista yhtä hyvin kuin huolellinen henkilö huolehtii omista tavaroistaan. Vuokra-aika on vuokrasopimuksessa sovittu aika.

2. Vuokraaja vastaa vuokraamistaan tavaroista, kunnes ne on palautettu vuokraamolle. Vuokraaja on velvollinen korvaaman vuokraamilleen tavaroille vuokrausaikana tapahtuneet katoamiset ja sellaiset vahingot, jotka eivät ole aiheutuneet tavaroiden tavanomaisesta huolellisesta käytöstä. Vahingonkorvauksen yläraja on tavaran myyntihinta vähennettynä kulumalla eli tuotteen myyntihinta = asun tai tavaran arvo vuokraushetkellä.

3. Normaali pesu (= yksi pesukerta) sisältyy vuokraan. Tahranpoisto 25,00 euroa ei sisälly hintaan.

4. Vuokrattujen tavaroiden muuntelu, asusteiden ompelu tai itse peseminen on kielletty. Muutokset pukuihin ja asusteisiin tehdään vuokraamossa eri hintaan.

5. Vuokratut tavarat on palautettava sovittuna päivänä. Palautusajan muuttumisesta on erikseen sovittava vuokraamon kanssa. Mikäli vuokrattuja asusteita ei palauteta sovittuna aikana, on vuokraamo oikeutettu perimään kohtuullisen lisävuokran ylitetyltä ajanjaksolta. Mikäli vuokraaja esittää todistetun ja pätevän syyn vuokra-ajan ylittämiselle, on vuokraamo oikeutettu perimään enintään kertavuokran kultakin alkaneelta 7 vuorokauden myöhästyneeltä lisäjaksolta.

6. Mikäli edellä olevat velvoitteet laiminlyödään, on vuokraamolla oikeus vaatia kohtuullinen korvaus laiminlyönnin aiheuttamista taloudellisista menetyksistä.

7. Vuokraus on sitova, kun vuokrausmaksu on maksettu ja vuokrauskuitti on allekirjoitettu sekä tarvittavat tiedot annettu. Mikäli vuokraaja haluaa purkaa sopimuksen ja perua vuokrauksen, tulee sen tapahtua viimeistään 60 vrk ennen ko. vuokra-ajan alkamista. Tällöin palautuksen yhteydessä vähennetään palautettavasta summasta 30,00 euroa toimitus- ja käsittelykuluja. Mikäli vuokraaja haluaa purkaa vuokrasopimuksen 30–60 vrk ennen ko. vuokra-ajan alkamista, palautetaan vuokraajalle 50 % vuokrauksen hinnasta. Mikäli vuokraaja haluaa purkaa vuokrasopimuksen alle 30 vrk ennen ko. vuokra-ajan alkamista, maksua ei palauteta.

7.1 VP 2021 vuokrauksen erityisehtona on Korona-pandemiasta johtuva tilanne, joka voisi mahdollisesti johtaa vanhojentanssien peruuntumiseen kokonaan joko valtakunnallisesti tai koulu- tai kaupunkikohtaisesti. Sellaisessa tapauksessa jo maksettua maksua ei palauteta vaan asiakas saa Gasell GP -maksukortin aiemmin vuokrana maksamalleen summalle. Maksukortin voimassaololla ei ole määräaikaa ja se on voimassa niin kauan kuin maksukortissa riittää saldoa. Sen voi käyttää esim. lakkiaispuvun tms. vuokraukseen. Maksukorttia voi käyttää osissa ja se käy myös maksuvälineenä Gasell GP korjausompelimoon. Maksukortti ei kelpaa ostoihin eikä sitä tai sen osia voi muuttaa rahaksi.

8. Vuokraamon velvollisuus on luovuttaa vuokravarauksen kohteena oleva tavara vuokrasopimuksen mukaisesti sovitunlaisena ja sovittuna ajankohtana. Kaikki pukuihin tehtävät korjaukset veloitetaan erikseen.

9. Vuokrattuja tavaroita ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle ilman vuokraamon lupaa.

10. Vuokraamo voi vaatia takuusumman vuokraamistaan tavaroista. Takuusumma palautetaan vuokraajalle, kun tavarat on palautettu sovitusti vuokraamolle.

11. Vuokraajan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä asioidessaan vuokraamossa.

12. Mahdolliset kuljetus- ym. lähetysmaksut maksaa vuokraaja, myös palautuksesta aiheutuneet maksut.