Miesten juhlapuvut

Helpoin tapa juhlapukeutumiseen on vuokrata puku. Vuokraa frakki, saketti, smokki tai muu juhlapuku laajasta valikoimastamme ja saat aina juuri sopivan puvun tarvitsemaasi tilaisuuteen. Olivatpa kyseessä häät, gaalatilaisuus, vuosijuhla, promootio tai mikä tahansa juhla, saat tarvitsemasi puvun aina oikean kokoisena ja valmiina pakettina. Miesten juhlapukumallistossamme on sekä juhlaetiketin mukaisia pukukokonaisuuksia että nuorten suosikkimalleja.

MALLISTO

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Pukujamme uusitaan koko ajan ja kaikki pukumme ovat joko uusia tai uudenveroisia.

Löydät meiltä laadukkaat;

  • frakit
  • saketit
  • tummat puvut
  • smokit
  • Bonjour-puvut
  • myös vaaleita pukukokonaisuuksia saatavilla

Etiketti eli erilaisen pukutyypin ja asusteiden valinta

Juhla-asu on suurissa muodollisissa juhlissa käytettävä asu. Useimmiten tällaisten juhlien kutsukortissa mainitaan toivottu pukeutumistaso. Maininta – juhlapuku – tarkoittaa miehellä ensisijaisesti frakkia mutta myös tummaa pukua voidaan käyttää, ellei pukeutumiskoodissa tarkemmin siitä erikseen mainita.

Huom! Etiketin mukaan miehen juhlapuku määrää myös naisen pukeutumisen.

Frakki

Frakki eli hännystakki on juhlallisin ja muodollisin käytössä oleva miesten juhlapuku. Frakkia käytetään erityisesti häissä sekä akateemisissa tilaisuuksissa ja toimituksissa, muodollisissa valtiollisissa tilaisuuksissa ja ylipäätänsä erilaisten arvokkaiden vierailujen yhteydessä. Miehen käyttäessä frakkia tulee naisen asuna olla täyspitkä iltapuku – akateemisissa tilaisuuksissa sen tulee lisäksi olla päivällä pitkähihainen. Akateemisissa tilaisuuksissa (esimerkiksi promootiot) on yleensä aina lisäksi järjestävän osapuolen toimesta tilaisuuteen liittyvät tarkemmat pukeutumisohjeet eri tapahtumiin liittyen.
Lue lisää...

Saketti

Saketti tai shaketti on miesten päiväjuhlapuku, johon kuuluu kaarevaliepeinen takaa pitkä musta takki sekä mustaharmaajuovaiset housut. Sakettia käytetään erityisesti häissä. Hääpukeutuminen vaihtelee paljon morsiusparin mieltymysten mukaan mutta sulhasen pukeutuessa sakettiin voivat lisäksi myös Bestman tai Bestman´it sekä morsiamen ja sulhasen isä myös käyttää sakettia. Miehen käyttäessä sakettia voi naisen asuna olla morsiuspuvun lisäksi esimerkiksi leninki, juhlava takki-leninki yhdistelmä tai hienostunut housuasu.
Lue lisää...

Smokki

Smokki on musta miesten puku, joka puetaan ylle juhliin tai illalliselle. Smokin kanssa käytetään valkoista paitaa ja mustaa tai värillistä solmuketta ja smokkivyötä sekä mustia nahkakenkiä. Smokkia on tapana käyttää iltakuuden jälkeen. Miehen käyttäessä smokkia voi naisen asuna olla lyhyt tai pitkä iltapuku.
Lue lisää...

Bonjour-puku

Bonjour-puku muistuttaa saketin sekä tavallisen puvun yhdistelmää ja se onkin suosittu vaihto-ehto saketille. Bonjour-pukua käytetään erityisesti häissä. Se ei kuulu virallisiin juhlapukuihin, joten sille ei ole erikseen etikettisääntöjä. Bonjour-pukuun voi siten yhdistää vapaammin esimerkiksi erilaisia kenkiä.

Tumma puku

Tumma puku on yksivärisestä, mustasta tai tummansinisestä kankaasta valmistettu kaksi- tai kolmiosainen miesten puku. Tumma puku sopii esimerkiksi iltapäivävastaanotolle ja cocktailkutsuille mutta myös häihin, vierailuille ja onnittelukäynneille. Miehen käyttäessä tummaa voi naisen asuna olla esimerkiksi vierailupuku mutta myös juhla- tai iltapuku. 
Lue lisää...

Ohessa linkkejä yhteistyökumppaneidemme sivuille.

Tuotteiden koot 44-74

Suurimmissa kokoluokissa ei välttämättä kaikkia eri laatuja saatavilla - tarkista tuotteiden saatavuus myymälästä.

Lue yleiset vuokrausehdot

Panostamme toiminnassamme voimakkaasti kotimaisuuteen.

Lähes kaikki juhlapukumme tulevat Karjalan puku Oy:ltä Jyväskylästä, liivit-, kaulavaatteet ja paidat Matex Oy:ltä Turusta tai PetriFun Oy:ltä Kuopiosta, hihastimet ja olkaimet Helsingin Olkain Oy:ltä Nurmijärveltä, juhlakengät TopMan Oy:ltä Parkanosta ja pukupussit Sinituote Oy:ltä Kokemäeltä.

Hygienia

Kaikki vuokratuotteemme ovat erityispuhdistettuja. Näin voit olla varma niiden turvallisuudesta. Pesemme pyykin aina mahdollisuuksien mukaan vähintään 60 asteen lämpötiloissa. Sen lisäksi puhdistamme ekologisesti ja ilman kemikaaleja kaikki vuokravaatteet ja -tuotteet erillisellä oksonoinnilla, joka desinfioi tuotteista pois kaikki haitalliset mikrobit. (lue lisää: Hygio.fi). Näin voit olla huoleton käyttäessäsi meiltä vuokrattuja tuotteita.