Vanhojen tanssit

Kaikissa kouluissa vanhat tanssit siirtyvät nyt eteenpäin. Mikäli tanssien ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu tai se vielä jotenkin muuttuisi, palautetaan frakkipaketit kuitenkin aina vasta tanssien jälkeen eli pidennämme vuokra-aikaa sen mukaan ilman mitään lisäveloitusta.
Huom! Mikäli tanssien ajankohta siirtyisi aivan kevään loppuun saakka tai jopa ensi syksyyn asti, pidennämme vuokra-aikaa veloituksetta sen mukaan. Eli frakkipakettia ei tarvitse palauttaa ennen kuin tanssit koulussa on tanssittu.


Vanhojenpäivän paketin vuokra-aika on pitkä

Alamme pakata paketteja jo loppusyksystä / alkutalvesta ja ilmoitamme viestillä heti, kun paketti on noudettavissa. Myös palautuspäivää voidaan tarvittaessa siirtää pidemmälle, mikäli tansseja siirrettäisiin, eikä siitä tule vuokraajalle mitään lisäkustannuksia.

Frakki-, saketti-, smokki- tai pukupaketti sisältää kaikki ko. pukuun liittyvät osat (pl. ulko- ja alusvaatteet). 


Kengät

Paketin hinta ei sisällä kenkiä. Tarvittaessa vuokraamme erilaisia lakeerikenkiä hintaan 20€ / pari.

Juhlan luonteen vuoksi voi käyttää myös omia kenkiä; MTX pukuohje: "kengät ovat mustat, kiiltävät ja solmittavat" ts. varsinaisia lakeerikenkiä ei välttämättä tarvita.

Vuokraamme myös aivan uusia lakeerikenkiä hintaan 49,00 € / pari. Mahdollisen kenkien jälkioston yhteydessä koko vuokrahinta hyvitetään alkuperäisestä myyntihinnasta (168,-€).


Korjaukset

Mahdolliset korjausompelut eivät sisälly hintaan. Koska meillä on paljon erikokoisia housuja ja -takkeja, ei ompeluja yleensä tarvita (19 pukua 20:stä sovitetusta ei tarvitse minkäänlaisia korjauksia).

Mikäli asusteita tarvitsisi kuitenkin hienosäätää, veloitamme ompelusta 15€ / korjaus.


Hansikkaat

Tansseissa käytetään valkoisia frakkihansikkaita. VP myyntihinta niille on 15,00 euroa (ovh. 17,90); kaksi eri kokoa - ei sisälly vuokrahintaan. Frakkihansikkaat ovat myyntituote eikä niitä voi vuokrata.


Tavoitteenamme on tuotteissamme 100% kotimaisuusaste

Kaikki vanhojenpäivien frakkimme ja muut tuotteemme ovat uusia tai lähes uusia ja siten uuden veroisia. Frakit ja muut juhlapuvut ovat pääosin kotimaisen Karjalan Puku Oy:n toimittamia. Frakkipaidat, -liivit ja -rusetit tulevat pääosin Matex Oy:ltä Turusta, olkaimet ja hihastimet Helsingin Olkain Oy:ltä Nurmijärveltä, juhlakengät TopMan Oy:ltä Parkanosta ja pukupussit Sinituotteelta Kokemäeltä.

Vuokraushinnasto

  • Frakkipaketti varusteineen 189€
  • Sakettipaketti varusteineen 179€
  • Smokkipaketti varusteineen 179€
  • Tumma, kiiltävä/matta pukupaketti varusteineen 169€

Kaikki paketit alkavat jopa koosta 42 (160 cm) aina kokoon 64C/145F saakka.


Maksutapa

Vanhojenpäivän paketeissa ei ole erillistä varausmaksua vaan vuokrahinta maksetaan kokonaisuudessaan sovituksen yhteydessä. 


Vuokrausehdot

Yleiset vuokrausehdot ja erityisehdot